HITTA DE BÄSTA ERBJUDANDENA TILL BLACK FRIDAY HÄR!

Här på Kampanjveckan.se vill vi gärna hjälpa dig att hålla ordning på alla jättefina erbjudanden du kan hitta i de svenska butikernas reklamblad med anledning av Black Friday.

SPARA TID OCH PENGAR PÅ BLACK FRIDAY

Det kan vara en bra idé att planera på förhand vilka varor du vill hitta på Black Friday. Om du på förhand vet vilka erbjudanden du vill gå efter i butikerna kan du snabbare och lättare klara av din jakt på fina erbjudanden, och därmed spara mest tid och flest pengar.

Det är denna planering vi gärna vill hjälpa dig med här på Kampanjveckan.se. Detta gör vi bl.a. genom att presentera alla erbjudandena till Black Friday på ett sätt så att du lätt kan sortera erbjudandena, t.ex. efter varuslag eller butik. Du kan också klicka på ett reklamblad för Black Friday för att läsa det, eller du kan använda sökfunktionen för att hitta de Black Friday-erbjudanden som du är intresserad av.

KÖP DINA JULKLAPPAR PÅ BLACK FRIDAY

Det är ju välkänt att julmånaden är en dyr månad. Så om du redan nu vet några av familjens julklappsönskningar kan Black Friday t.ex. vara en upplagd möjlighet att handla en del av julklapparna i god tid och på så sätt hålla ner julbudgeten.

Det kan ju också hända att du vet att du snart behöver en ny mobil, surfplatta, dator, en tv eller kanske en tvättmaskin, för att den gamla håller på att gå sönder. I så fall kan det vara mycket pengar att spara om du planerar att köpa just en sådan vara på erbjudande till Black Friday. För det är speciellt elektronikprodukter som du kan hitta till fantastiska extrapriser på Black Friday. Därför är det en bra idé att hålla ett öga på de fina Black Friday-erbjudandena här på vår sida, som vi uppdaterar löpande.

BLACK FRIDAY I SVERIGE

Black Friday kom på allvar till Sverige 2013, då många butiker och nätbutiker valde att markera dagen med en rad specialerbjudanden. 2014 var Black Friday redan ännu mer populärt i butikerna, där fler än 45 butiker var med om att leverera fina erbjudanden till de svenska konsumenterna. Populariteten hade också ökat hos konsumenterna – t.ex. steg omsättningen i den svenska näthandeln med 50 % jämfört med året innan. Sedan dess har Black Friday växt år för år och 2016 fördubblade butikerna sin omsättning jämfört med året innan. Så det blir spännande att se om rekordtendensen fortsätter här under 2018.

Som nämnt startades Black Friday i Sverige av nätbutiker, varefter också den breda detaljhandeln hakade på. Men det har från början varit en tendens till att det speciellt är elektronikvaror som det är särskilt bra erbjudanden på, från märken som t.ex. Samsung, Siemens, Phillips, Sony, Apple, LG, Blaupunkt och många fler. Därför har det från början speciellt varit butiker som t.ex. ElgigantenMedia Markt som har varit ute med fina erbjudanden på Black Friday. Men efter hand har det också kommit med många andra butiker, inklusive många dagligvarubutiker och möbelaffärer, så att du nu kan hitta reklamblad och erbjudanden från ett brett urval av butiker, som t.ex.  XXL, Jysk, Hemköp, Harald Nyborg, ICA Maxi och Netto.

BAKGRUNDEN TILL BLACK FRIDAY

Den amerikanska helgdagen Thanksgiving inträffar alltid den fjärde torsdagen i november, och det är fredagen efter Thanksgiving som kallas för Black Friday. I USA har man firat Thanksgiving sedan 1789 i större eller mindre grad, och sedan 1863 har dagen också varit en amerikansk helgdag. 

I USA har Black Friday sedan 1932 ansetts som starten på julhandeln, där de flesta butiker öppnar tidigt och har öppet länge för att kunna erbjuda kunderna massor av extra bra erbjudanden. Sedan 2005 har Black Friday dessutom varit årets jäktigaste dag i detaljhandeln, och det har funnits flera mer eller mindre kaotiska episoder på grund av det stora antalet ivriga och prismedvetna kunder som välter in i butikerna och som ofta har stått i kö utanför butikerna i många timmar redan innan de har öppnat.

Black Friday-erbjudanden (
0
)

Kedjor Produkt Märke Mängd Pris Pris/mål Giltig

Ny användare?

Registrera Användare

Existerande användare

eller

Glömd password?