Om Elgiganten

Elgiganten är en stor svensk varuhuskedja som har specialiserat sig på försäljning av märkesprodukter inom hemelektronik och vitvaror - du kan ofta hitta fynd från Elgiganten på dessa produkter här på Kampanjveckan.se.

Elgiganten utgör en del av den nordiska elektronikgruppen Elkjøp som bildades redan 1962 när ett antal oberoende norska elektronikkedjor beslutade sig för att att fusioneras. Elkjøp-koncernen ägs i sin tur av den brittiska koncernen Dixons Carphone.

Elgiganten kom till Sverige 1994 och har idag 156 butiker över hela landet, varav 77 butiker är stora Elgiganten-varuhus, och 79 butiker är de mindre Elgiganten Phone House-butikerna. Elgiganten har också en stor nätbutik som komplement till de fysiska butikerna.

Elgigantens framgångar beror sannolikt på företagets fokus på duktiga och engagerade medarbetare, eftersom kompetenta medarbetare ger nöjda kunder och därmed goda resultat. Detta fokus på medarbetarna och deras kompetens understryks bl.a. genom att Elgiganten kontinuerligt utbildar sina medarbetare genom Elgigantens eget utbildningsprogram som kallas Customer Academy Training.

Om du vill ta reda på var närmaste Elgiganten finns kan du ta en titt på Elgigantens hemsida, där du också kan se butikernas öppettider.


Elgiganten reklamblad

Elgiganten ger varje vecka ut ett nytt reklamblad med massor av slagkraftiga erbjudanden på allt från laptops och konsoler till mobiltelefoner och surfplattor. Reklambladet från Elgiganten gäller från måndag till söndag och du kan alltid läsa det aktuella reklambladet direkt här på Kampanjveckan.se.

Om du föredrar det har du också möjlighet att se erbjudandena från reklambladet uppställda på en lista. Du kan se en sådan lista över Elgigantens aktuella erbjudanden här.


Varusortimentet hos Elgiganten

Hos Elgiganten finns ett mycket stort urval av hemelektronik och vitvaror. Man kan tydligt se att Elgigantens produktsortiment är omfattande, om man bara betraktar kedjans mycket mångsidiga produktkategorier som omfattar både "Datorer & Tillbehör", "Ljud & Bild", "Mobil, Tele & GPS", "Foto & Video", "Spel & Konsoler", "Filmer & Boxar", "Vitvaror", "Hem & Hushåll", "Personvård", "Wearables och träning" samt "Epoq Kök" – det bör därför finnas en god möjlighet att du kan hitta det som du söker.

Om du är på utkik efter ett bra erbjudande på något specifikt i Elgiganten, så är det bara att hålla ett öga på deras reklamblad här på Kampanjveckan.se. Se t.ex. här om Elgiganten har erbjudanden på köksmaskiner, dammsugare, tvättmaskiner, headsets, diskmaskiner eller rakapparater.

Utvalda erbjudanden från ElGiganten

Visa mer

Andra användare har också sett