ICA Buffé reklamblad och erbjudande

I denna vecka har ICA Buffé 1 reklamblad - hitta den här


ICA Buffé flygblad och aktuella erbjudanden på ... osv, som gäller under perioden: 17/04 - 16/05 Giltig från: 17/04 Giltig till: 16/05 Se reklambladen

Om ICA Buffé

ICA Buffé är ICA's magasin med recept & Erbjudande, som kommer ut värja månad.

Med 2 300 egna och handlarägda dagligvarubutiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kärnan i verksamheten är handel med dagligvaror.

I ICA Gruppen kombineras entreprenörskap med stordrift och mångfald, och lokal anpassning med storskalighet och effektivitet. Genom samverkan och utveckling av ömsesidigt stödjande verksamheter har ICA Gruppen kunnat bygga upp kundförtroende, god lönsamhet och en ledande marknadsposition.

År 2013 omsatte ICA Gruppen cirka 100 miljarder kronor och hade över 21 000 anställda i framför allt Sverige, Norge och Baltikum. Cirka 50 000 personer arbetar inom ICA, på kontor, inom logistik eller i någon av ICAs egna eller handlarägda butiker.


ICA Buffé reklamblad

Reklambladet ICA Buffé är alltid fyllt med recept på utsökte rätter, olika mattips och intressante artiklar om mat.

Kampanjveckan.se är en bra plats att starta ditt sökande på om du letar efter fina erbjudanden på mat såväl som många andra slags varor, eftersom du kan finna reklamblad som ICA Buffé samt från i stort sett alla stora butikskedjor i Sverige. Dessutom kan du här på Kampanjveckan.se även söka efter bestämda produkter för att finna de butikskedjor som har erbjudanden på dessa produkter. Du kan därefter enkelt jämföra priserna och finna det erbjudande du anser är bäst.

Så oavsett om du söker efter ett bra erbjudande på t.ex. kaffe, lax eller ost, kan det vara en god idé att bläddra genom reklambladen här på sitan.


Den här veckans utvalda erbjudande från ICA Buffé

Kedjor Produkt Märke Mängd Pris Pris/mål Giltig
ICA BufféKycklingbröstfiléguldfågeln1 kg.  17/04 - 16/05
ICA BufféChokladkakagreen&black rättvisemärkt ekologisk0,090 kg.  17/04 - 16/05

Ny användare?

Registrera Användare

Existerande användare

eller

Glömd password?