Om Kampanjveckan.se

Kampanjveckan.se är en gratis konsumenttjänst , där du kan se alla veckans reklamblad på nätet. Här kan du bläddra igenom de enskilda reklamblad, söka efter erbjudanden för specifika varor, skapa din egen inköpslista, och skapa din egen annonsmail.


Hur du använder sidan

För att läsa det respektive reklamblad, klicka på butikens namn på framsidan, sedan visas ett pop-up-fönster med en översikt över de tidningar som är tillgängliga från butiken denna vecka. Sedan klickar du på knappen "Läs reklambladen" under reklambladen du vill läsa.

Vill du undersöka priser på specifika produkter, kan du använda sökrutan högst upp på framsidan. Vill du t ex se vilken butik som har det bästa priset på kaffe i veckan ange kaffe i sökrutan och tryck på den gröna sökknappen. Du ser då en lista över alla erbjudanden på kaffe i veckan, så att du enkelt kan hitta det erbjudande som passar för dig.

När du söker i reklambladen, kan du lägga erbjudanden till din inköpslista. Klicka bara på erbjudandet i tidningen och välj "Lägg till inköpslista". Har du letat efter erbjudanden på en viss typ av produkt, kan du från listan med sökresultat, klicka på den gröna knappen bredvid objektet till höger för att lägga till den i inköpslistan. Du kan även ange produktet direkt på inköpslistan, och sedan välja att se veckans erbjudande för det aktuelle produkt.

Sist men inte minst, kan du göra en annonsmail. På detta sätt, får du varje vecka ett mail från oss med de erbjudanden som du önskar att se. Till eksempel: Välj ut dom butikerna, där du vanligtvis handlar, och se deras erbjudanden på de önskade produkterna. Det kan vara kött, ekologiska produkter eller något annat – endast fantasin är begränsningen.


Hur får ni er reklamblad på webbplatsen

Om ni är en butikdskedja med allmän spridning i Sverige, och regelbundet publicerar eget reklamblad, har ni också möjligheten att visa reklambladen på Kampanjveckan.se. Om ni är intresserad av detta, är ni välkomna att kontakta oss genom post@kampanjveckan.se Vi kommer då att kontakta er så snabbt som möjligt, för att diskutera möjligheten av det framtida samarbetet.

Webbplatsen www.kampanjveckan.se använder cookies. Läs mer om vår cookie och integritetspolicy här.

Sidan drivs av: Tilbudsugen.dk ApS
E-mail: post@kampanjveckan.se
CVR nr. : 32 08 26 96
Adress: Byvej 1D, 8543 Hornslet

Ny användare?

Registrera Användare

Existerande användare

eller

Glömd password?